Blogg

Mannens moteår 2017

Hotte basisplagg

Om det er noe som kjennetegner mote, er det at den er mangfoldig. Dette er ikke minst sant om herremoten, som opplever en rivende utvikling, og er den eneste delen av klesindustrien som har hatt økende omsetning de siste årene. Dette har ført til at mote for menn er mer innovativ og utprøvende enn noensinne. Likevel fins det noen sikre – og lekre – kort du kan satse på. 2017-trendene byr på flere plagg som er superhotte akkurat nå, men som samtidig er tidløse nok til at de er selvsagte i garderoben også når nye moter gjør seg gjeldende.

Dressen

En helt sentral plass i motebildet i 2017 er viet dresser, og det er på tide å tenke nytt om hvordan og ikke minst hvor den kan brukes. Jakke og bukse kan brukes separat, og danne utgangspunkt for nye og spennende antrekk. Om du går for hel dress, er variasjonsmulighetene fortsatt uendelige: Prøv med t-skjorte under dressjakka, eller lek deg med bukseseler og sløyfe som tilbehør. Utvalget av snitt og farger er stort, og om du syns det er vanskelig å bestemme seg, og trenger en unnskyldning for å investere i en dress ekstra, er det faktisk slik at lyse dresser ofte gjør seg godt når sola skinner, mens mørkere varianter kler gråvær. Unn deg to!

Anvendelige jakker

Både skinnjakken og denimjakken er in i år, og begge har til felles at de glir like godt inn i en klassisk stil som i en mer rocka stil. Og har du tenkt på at du kan bruke dem under en frakk? Vindjakken er et annet eksempel på en tidløs, men dog så trendy, jakke. Den er helt i henhold til sportsstilen som fortsatt preger motebildet, men kommer alltid til å være et plagg som redder deg velkledd gjennom en hustrig storbyferie eller en måneskinnstur en oktoberkveld. Bær den over en ullgenser, og du holder varmen til dere kommer foran peisilden igjen.