Blogg

Utseendets viktighet i mediene

Det er ikke å legge skjul på at utseendet har en enorm påvirkning på hvordan verden vil oppfatte deg som menneske. Dette gjelder ikke bare hvor liten nesen din er, eller hvor store leppene dine er. Hvordan man tar vare på seg selv har mye å si i denne sammenheng, men det har også hvor man ligger på tierskalaen. Av den grunn er det ikke uvanlig at både skuespillere, modeller og musikkartister fikser på utseendet for å få hjelp til å starte en karriere i vår utseendefikserte verden.

Moteindustriens perfekte menneske

Modellverdenen har et perfekt menneske i tankene, og de er ikke redd for å bruke Plastikkirurg1 for å skape dem. Dette kan være små inngrep som Botox for å senke aldersprosessen, eller større neseopperasjoner. Bella Hadid er en vakker modell som er kjent for sin neseopperasjon. Uten denne er det ikke sikkert at hun hadde vært den store internasjonale supermodellen hun er i dag.

Artister innrømmer plastisk kirurgi

Lana Del Rey er et eksempel på hvordan plastisk kirurgi kan skape karrieren til noen. Denne unge artisten startet sin karriere som unge Elizabeth Woolridge Grant, men så ingen suksess. Etter noen år kom hun kom tilbake som Lana Del Rey. Musikken var ikke det eneste nye med Elizabeth Grant, ansiktet hennes var heller ikke til å kjenne igjen. Selv om musikken til Lana Del Rey snakker for seg selv, skal man ikke legge skjul på at imaget til artisten har skapt mye av karrieren hennes. Det er ikke sikkert Lana Del Rey hadde vært den artisten hun er i dag uten de forførende øynene og vakre utseende.

Plastisk kirurgi i Østen

Selv om plastisk kirurgi er en stor greie for kjendiser verden over, er det Korea som skaper de fleste artistene med en plastisk kirurgi-historie bak seg. Dette er blant landene hvor flest gjennomfører plastisk kirurgi, og dermed har også grensen blitt lavere for artistene i landet.